O nama

ALLCLEAN – Vaš partner za čistoću i higijenu
 

Tradicija koja obavezuje!

Društvo Allclean ima tradiciju rada i iskustva na njemčkom tržištu staru preko 100 godina. Na bosansko-hercegovačkom tržištu nivo rada i usluga garantuju pored njemačkog majstora i bosansko-hercegovački stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom na domaćem tržištu.

Sve iz jedne ruke!

Širokim spektrom naših ponuda dobijate sve usluge iz jedne ruke. Izrađujemo po Vašim željama poseban profil čišćenja koji je specijalno "skrojen po mjeri" za Vaš objekat. Time imate tačan uvid u mjesečne fiksne troškove i u nivo čišćenja. Mi čistimo za Vas!

Besplatno savjetovanje i probno čišćenje!

Vi sami određujete cijenu čišćenja Vašeg objekta. Mi Vam pomažemo da zajedno utvrdimo stvarne potrebe i uskladimo Vaše želje i financijske mogućnosti.

Našim dugogodišnjim iskustvom Vam pomažemo da izaberete najoptimalnije sisteme za njegu Vašeg objekta. Mi ćemo Vam rado i praktično demonstrirati, u Vašem ili našem objektu, efekat naših sredstava za čišćenje kao i adekvatnu tehniku. Kroz probno čišćenje, koje je naravno besplatno, možete osim teoretiskih informacija steći i praktični utisak o nama te lakše donjeti odluku o saradnji. Sarađujte sa nama!   

Prednost kroz tehnologiju i esenciju čistoće!

Koristimo isključivo provjerene i pouzdane postupke, sredstva i mašine koji garantuju najviši nivo čistoće a nisu štetni za okolinu. Naš cilj je Vaše zadovoljstvo.

Allclean je ekskluzvni partner za prodaju:

Sredstva za čišćenje i njegu

  Sredstva za čišćenje i njegu

Mašine i operma za profesionalno čišćenje

  Mašine i operma za profesionalno čišćenje

Ljudski kapital: znanje koje se isplati

Temeljito čišćenje uspjeva samo sa dobro obučenim i motivisanim personalom. Radi toga sami školujemo, certificiramo i redovno obučavamo naše uposlenike da bi bili u stanju udovoljiti zahtjevima profesionalnog čišćenja i Vašim željama. Garantujemo čistoću i higijenu na najvisočije mogućem i modernijem nivou!

Angažman

Allclean daruje od svakog naloga dio svoje dobit organizacijama koje se brinu za socijalno ugroženu djecu i porodice u Bosni i Hercegovini. Tako čisti objekti naših korisnika usluga unapređuju direktno budućnost našeg društva!

Svoje aktivnosti usmjeravamo ka ostvarivanju ključnih poslovnih ciljeva:

  • ispunjavanju svih očekivanja naših klijenata
  • kvalitetu ponude usluga čišćenja, uz uvođenje novih proizvoda profesionalnog čišćenja
  • sticanje položaja i povjerenja Allcleana na tržištu BiH;
  • stabilnom, sigurnom i solventnom poslovanju
  • kontinuiranom stručnom osposobljavanju uposlenika
  • socijalnom angažmanu

 

 

  Na vrh stranice
Copyright © 2019 ALL CLEAN |  sitemap