Redovno čišćenje

Ureda


Čišćenje ureda i poslovnih prostora usprkos krizi više nije luksuz koji ne možete priuštiti sebi i svojim klijentima. Više nije dovoljno imati samo ured! Potrebno je imati moderan, privlačan i čist ured, ured koji se čisti svaki dan i odiše svježinom.

Da ne bi uz sve poslovne probleme mislili i na čišćenje ureda, tu je Allclean.
Dnevno čišćenje ureda svakako je najbolja opcija za Vas i Vašu firmu ukoliko radite s strankama.

Ovisno o vašim potrebama, "Allclean" Vam nudi:

  • Redovno čišćenje poslovnog prostora koje uključuje detaljno čišćenje prostora na dnevnoj, sedmičnoj ili mjesečnoj osnovi.
  • Jednokratno čišćenje poslovnog prostora: Ako nemate potrebu za redovnim čišćenjem vašeg ureda, nudimo vam jednokratni posjet.
  • Čišćenje poslovnog prostora prilikom useljavanja ili iseljavanja: Ako ste se uselili u novi poslovni prostor, obratite se "Allclean" timu da vas riješi svih organizacijskih problema oko čišćenja. Brzo i zadovoljno, uselit ćete u svježe i čisto radno okruženje uz minimalni angažman. Ako iseljavate iz dosadašnjeg poslovnog prostora "Allclean" će osigurati da ga "razdužite" u potpuno čistom stanju.

Ukoliko strahujete za svoje podatke, ne brinite, Allclean će s Vama sklopiti sporazum o tajnosti svih podataka viđenih prilikom pružanja usluga.

Slijedimo Vaše želje i prilagođavamo se Vašem radnom vremenu.

  Na vrh stranice
Copyright © 2019 ALL CLEAN |  sitemap